tirsdag, marts 11, 2008

Togtur til paradis .....nå nej ... til Sulsted

Så har jeg igen været på farten - denne gang bød udflugten på sammenlagt 10 timers togtur, så der var rig mulighed for at lade strikkepinde arbejde - det blev til et par tøfler :Modellen har jeg prøvet før, men denne gang har jeg nået at tage billede inden filtning i vaskemaskine.

Toget førte mig til Nordjylland på visit hos veninde - når jeg skal sige det selv, så er vi ret gode til at være sammen :
Vi cyklede 23 km i stiv nordjysk kuling, læste på sofaen, nappede en snorkende middagslur foran brændeovnen, læste tekst-tv-nyheder, bladrede i blade, gik 8 km ud over flade marker, lavede mad, sladrede, drak rødvin, the og café latte med ostemadder, nussede med katte og gloede bare stille ud ad vinduerne ..... vi nåede slet ikke at sy og strikke, men det havde jeg så rigelig tid til at gøre på tog-turen frem og tilbage.Og jeg nød hvert sekund i fulde drag - ren afslapning og hygge.

Skal du være med til slukke lyset d. 29. marts for at gøre opmærksom på det voldsomme el-forbrug vi har til hverdag og klart og tydeligt vise politikerne, at du bakker op om at bremse den globale opvarmning.? Se mere her

5 kommentarer:

 1. Det lyder til at have været en kanon tur du har været på.
  Merete

  SvarSlet
 2. Lyder som en rigtig god tur - den slags trænger man bare til en gang imellem.

  Tak for din ihærdige indsats ang. det der med "byen i Rusland". Nu bliver jeg jo bare endnu mere nysgerrig. Kommer nok til at undersøge det nærmere.....

  SvarSlet
 3. Jeg fik helt lyst til at deltage, det er mange år siden, jeg har haft en tur, der minder om din. Dejligt at kunne følge med på din blog. Her er vi ligeledes sporet ind på den grønne miljøtænkning, det er så fint med de små tiltag i hverdagen, vi alle kan bidrage med. Vi er også på den 29. ds. Sender dig ønsket om en dejlig weekend til dig og dine ;-)

  SvarSlet
 4. Det høres ut som en riktig fin tur! Ha en god påske!

  SvarSlet
 5. Ja, jeg ved jo, hvor energi givende den slags weekender er. Der skulle måske være flere af dem....?!

  SvarSlet