søndag, marts 09, 2008

Blokket nederdel


Så er nederdelen blokket og tør - den kommer langt mere til sin ret fotograferet i den tilstand og med udendørs lys. Jeg havde egentlig strikket i superfart for at få den færdig til d. 4. marts, hvor jeg skulle mødes med veninde i København - færdig blev den, men var desværre stadig våd ....

Det ødelagde absolut ikke turen med min veninde : Vi nåede rundt i 3 strikkebutikker, diverse tøjbutikker og en stille stund i domkirken, inden vi gik på libanesisk café og sladrede et par timer over maden - drønhyggeligt. Kan varmt anbefale "Bibis diner" i sidegade til Fiolstræde, hvis man er til falaffel, humus, tzasiki m.m.
Sådanne timer i godt selskab bør man unde sig selv nogle flere af - selvom man har travlt med dette og hint, selvom det er hverdag og man skal på arbejde. 4 timer i kbh kan føles som et helt ferieophold !

Togturen frem og tilbage til København blev udnyttet til at begynde på tørklæde med spidser - inspiration hentet her :


Jeg vil vaske og blokke det for at få spidserne helt spidse. Jeg er helt tilfreds med tørklædet, men jeg er noget utilfreds med at jeg undervejs stødte på hele 2 knuder i det dyre Noro garn - derfor optræder der nogle bratte farveskift i tørklædet - andre kan næppe se det, men jeg VED det !

8 kommentarer:

 1. Din nederdel er rigtig smuk!

  Laila i Schweiz

  SvarSlet
 2. Super-lækker og meget meget flot nederdel - skøn farve!

  SvarSlet
 3. Ja, man må sige at det her billede gør den smukke nederdel mere retfærdighed!

  SvarSlet
 4. Hej Dorte! Tack för titten på min blogg! Mönstret till hönorna är min egen design, hör av dig om du vill ha beskrivningen (på svenska). Jag har skrivit ner grundmönstret, men inte alla dekorationerna, de kommer sen..om du påminner mig....

  SvarSlet
 5. Hold da op, sikke en dag, er slet ikke misundelig ;-)
  Nederdele er super super flot, og jeg der er så vil med nederdele, har slet ikke en strikket!!!
  Knus fra
  Dorthe

  SvarSlet
 6. Hvor er det skønne ting du laver ;-)

  SvarSlet
 7. Det overrasker mig meget, det med de to knuder i så dyrt et garn. Det lyder som en fejl, som burde kunne rettes med en bytter.

  Din nederdel er vildt smuk:)

  SvarSlet
 8. Jeg er da bagud med dine opdateringer! Fint tørklæde i skønne farver. Ditto nederdel!

  SvarSlet