søndag, december 16, 2007

Masser af kager

Så kom dagen, hvor nisserne havde lavet dej klar til os. Både børn, mormor, mor og far måtte derfor bage og dekorere hele eftermiddagen. Det startede som et hyggeligt nisse-påfund for 15-16 år siden, hvor nissen troligt gemte sig hver morgen med en lille pakke til min datter - denne ene dag var det så dejen og en kageform, der var gaven.

Efterhånden er der også kommet en søn til og rigtig, rigtig mange kageforme !!

Men selvom "børnene" nu er 13 og 17 år, så fortsætter traditionen og alle går op i dekoreringen med stor omhu - der er eksempler på de sidste par års produktion her, her og her .

Også i år fik fantasien frit lejde - her er ikke noget med strenge krav om traditionelle julemotiver og farver - der skal også være plads til en trafikdræbt giraf med brækket hals, en bjørn med skudhul, en elefant med hjertet på nakken, spøgelsesbamser og bikini-damer .... og så er der vist én der tror, at man kan sikre sig en stor kage ved at skrive navn på .....

Tak til Anne og Sidsel, der har tilmeldt sig pay it forward - I skal nok høre fra mig inden næste jul ! Og så er der i øvrigt plads til endnu en deltager - skal det være dig ?

7 kommentarer:

 1. Mums, det ser lækkert ud og sikken en god tradition.

  SvarSlet
 2. De ser lækker ud, og meget flotte:-)

  SvarSlet
 3. Aaaiii sikke en skøn ide!! :) Det minder mig om dagene hos min farmor og farfar,da jeg var lille. Der bagte vi også figurkager med farmor og dekorerede dem! vi eeeeelskede det :)

  SvarSlet
 4. Uhmmm... lækkert! :) Mit første besøg på din blog. :) og det er en fin blog du har... Er lige lidt nysgerrig: den hytte i har været forbi i sommers, er det jeres egen eller? (Elsker selv ture ude hvor kraverne ender, og Norge står snart for tur... :D)
  http://blog.kreativeomgivelser.dk/

  SvarSlet
 5. Hvor er det bare nogle flotte og lækre kager og dejligt at det er noget hele familien deltager i. Kan endda huske jere "vilde" projekt julekager fra sidste år!

  SvarSlet
 6. Så er det jul på Glentevej! Kagerne er klar. En helt igennem vidunderlig jul til jer alle. julehilsen Mette

  SvarSlet
 7. Ja, jeg bliver lige imponeret over jeres kreativtet hver år...

  Fortsat god jul.

  KH Tina

  SvarSlet