mandag, december 03, 2007

Nisser, Nederdel og Nye udfordringer

Jeg har kastet mig ud i noget nyt - ikke nye strikkeopskrifter eller nye farver på adventskransen, men nye udfordringer jobmæssigt.

Efter knap 15 år på samme arbejdsplads har jeg fået et tilbud, som jeg uden forbehold sagde ja til - blev spurgt i tirsdags - starter nyt sted i morgen !!
Det er meget, meget mærkeligt - men det føles så rigtigt, at jeg slet ikke bekymrer mig om forandringen.

Jeg forbliver i samme "firma", men flytter mig 20 km og skifter fra døgninstitution til ambulant funktion - farvel til arbejde om aftenen, i weekenden og på helligdage.

Det var ikke uden vemod jeg gik ud af døren på hidtidig arbejdsplads i går eftermiddags - med disse to under armen :En sød kollega har lavet disse til mig som afskedsgave - de er bare så gennemførte - hjemmestrikket og -syet fra inderst til yderst ..... og selvfølgelig har nissemor en kurv med strikketøj i hånden !

På strikkefronten sker der også lidt - det skrider da stille og roligt frema med nederdelen. Jeg har ændret en smule på starten af hulmønsteret, men ellers strikker jeg efter opskriften på Claudia-Evilla.

Bogen Rosendyrkerne af Charlotte Link ( tysk forfatter ) kan varmt anbefales, hvis du kan lide en god og lang historie. Tidligere er der oversat en anden af hendes bøger til dansk - Søstrenes hus - også anbefalelsesværdig.

Jeg kan selv godt lige en god tyk bog, hvor man bare kan labbe handlingen i sig uden at skulle forholde sig eller spekulere ret meget - man bliver underholdt.

Er der i øvrigt ikke flere der har lyst til at lege med her ?

5 kommentarer:

 1. Hvor er nisseparret dog bare fine - og så har de lidt historie med "i bagagen" når du finder dem frem næste år til jul. Held og lykke med det nye job!
  Hilsner fra
  Karina

  SvarSlet
 2. For hunne da - det var da en rask beslutning du har taget :o) Men kender godt den der mavefornemmelse der bare siger "GO" !! Du bliver vild med at ha' fri i weekender og helligdage og sammen med alle andre. Bogen er skrevet på listen over gode bøger, altid dejligt at få inspiration fra andre.
  Tillykke med det nye job !
  Kh Susanne

  SvarSlet
 3. En flot afskedsgave. Tillykke med det nye job og farvel til trælse vagter.

  SvarSlet
 4. Tillykke med det nye job, Dorte - håber det er det rigtige for dig.

  KH Tina

  SvarSlet
 5. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet