søndag, november 19, 2006

jakke i kogt uldJakken i kogt uld fra Stof2000 er færdig - fotograferet i bedste dogmestil udfra princippet om at få så meget som muligt med på billedet ved selv at holde kameraet udfra kroppen i strakt arm - egentlig en ret vanskelig disciplin .....
Jakken er syet efter et Onion-mønster - det var ret let at gå til. Ifølge mønsteret skulle læggene sys fra vrangen som indsnit - jeg synes det er meget pænt som en detalje at sy dem fra retsiden.

Det går lidt trægt med strikkeriet for tiden - der arbejdes stadig på to tørklæder. Clapotis gik ellers strygende fra start, men nu er det blevet et langsommeligt projekt. Da jeg strikker det i tyndere garn end opskriften foreslår, så må jeg forlænge mønsteret for at få lidt længde på - ergo skal jeg strikke mange flere pinde ...
Mit andet selvkomponerede halstørklæde ligger absolut stille .... schyyyy ...


Det går bedre med spinderiet.
Jeg fik en hel papirsbærepose fyldt med lækkert karteflor.
Nu, hvor jeg har spundet disse tre bundter, ser posen stadig fuld ud, så det rækker til mange fornøjelige timer ved rokken.
Min mand spørger, hvad det skal bruges til ..... aner det ikke .... lige nu glædes jeg over selve spindeprocessen ... skulle det engang blive til et brugbart produkt, så er det bare en ekstra bonus.

6 kommentarer:

 1. Jeg er helt sikker på at det garn bliver til et absolut anvendeligt produkt - det ser bare super lækkert ud. Nøjagtigt ligesom jakken. God idé med kilerne på ydersiden!

  Kh. Helle

  SvarSlet
 2. Flot jakke, den ser meget efterårsagtig og varm ud. Spinderierne er flotte. Hvad er det for noget karteflor du har gang i?

  SvarSlet
 3. Hvor har du spundet meget garn! Glæder mig til at se, hvad det bliver til senere hen. kærligst Mette

  SvarSlet
 4. Oi, kan du spinne garn? Jeg syns det høres så vanskelig ut. Den dogmefotograferingen høres komplisert ut - nesten som en egen sportsgren :-)

  SvarSlet
 5. Det ser s...godt ud med de indsnit på retsiden !! Og sikke en masse du har fået spundet - det kører da bare derudaf.

  KH Tina

  SvarSlet
 6. Fed, fed jakke - er meget misundelig på den gode måde! :O)

  SvarSlet