søndag, august 12, 2007

Lille projekt før skybrud

Jeg lavede i går eftermiddags en kurv med "hygge-lækkerier" ( garn, opskrift, chokolade, portvin m.m) til en 50 års fødselsdag, der skulle holdes som havefest i går aftes.

Jeg ville gerne tilføje noget hjemmelavet til gaven, men må indrømme ikke at have haft overskud og humør til det i den sidste tid .... men et par timer før festen fik jeg alligvel lyst til at sy og så blev det til denne lille nålebog, som også bliver mit juli-indslag til "12-projekter-i-2007".

Bogen er syet af to lag stof med et lag quiltevat imellem - sidderne i bogen er lavet af filt.

Fire minutter i lukketid sendte jeg min søde mand i Brugsen, så bogen kunne blive udstyret med nåle i diverse størrelser .... og han nåede det !!

Desværre fik jeg ikke afleveret gaven i går - ½ time før festen ringede fødselslaren og udsatte festen en time, da et skybrud lige havde skyllet festopstillingen i haven bort - og efter yderligere en ½ time blev der igen ringet : Festen aflyst, da de havde ½ meter kloakvand i kælderen efter skybruddet.

Hvor er det dog synd - jeg ved, hvor meget tid og energi værterne har lagt i at planlægge den fest.

Jeg er i øvrigt lige kommet hjem fra en uge laaaaangt ude i skoven syd for Trysil - mere om det i et senere indlæg - skal lige have redigeret nogle billeder.

4 kommentarer:

 1. Å så synd med den festen, og stakkars mennesker som får kjelleren full med ulumskheter. Ja dere er vel like lei regn som vi er her norafor. Kjempefint nåleetui - kansje noe jeg kan etterligne? Så du har vært i Trysil du.. Gleder meg til å se bilder. Ha en fin uke!

  SvarSlet
 2. For en flott gave du har laget! Synd at festen ikke kunne gjennomføres, men humøret må bli litt bedre når hun får gaven fra deg :-)

  SvarSlet
 3. Stakkars mennesker som fikk ødelagt sin fest!!!!!
  Ergelig også for deg som hadde laget den fine gaven. Men hun som får den blir nok i superhumør når du får overagt den til henne!

  SvarSlet
 4. Nydelig vertinnegave, og det kommer nok en anledning å få den gitt bort. Kanskje som trøstegave...

  SvarSlet