mandag, april 24, 2006

Viktor - den gamle abe

Inspireret af "hækle-dyr-dillen" gik jeg på jagt i kælderen og fandt hvad jeg søgte :


Viktor er en gammel abe - jeg hæklede ham, da jeg gik i folkeskole. Gad vide om min mor stadig har opskriften på ham .... ellers må den kunne rekonstrueres.
Han er hæklet i noget 100 % syntetisk garn og har haft en fantastisk holdbarhed. Udover at han var med mig i skole i sin tid, så har han også været en tro følgesvend for min datter, der også har slæææbt ham med i skole i de små klasser (hvilket halen tydeligt bærer præg af ... der er efterhånden lidt laaaaangt mellem maskerne).

8 kommentarer:

 1. Den abe er fantastisk!!! Jeg kan godt forstå at den er brugt og elsket. Og hvis du skriver opskriften ned, sååååååå......
  KH,
  Britt

  SvarSlet
 2. jamen det er jo aben fra "elefanten der fik en lang næse". Den har jeg opskriften på :o)
  kh Linda

  SvarSlet
 3. Jeg haeklede aben til min nevo da han var to aar gammel. han er nu 35 aar gammel. jeg er nu gran tante og leder efter opskriften saa jeg kan haekle en ny abe.
  er der en der kan skrive den ned.

  SvarSlet
 4. Den abe har jeg i 4 forskellige størrelser - min mors veninde lavede dem ne have til mig i 70'erne - jeg har en lillebitte der er ca. 9 cm høj - lavet i noget meget tyndt bomuldsgarn. Så har jeg mor og far der er næsten lige store på en 20-30 cm og en kæmpe en i uld garn tror jeg det er - den er nok ca 50 cm. Jeg har leget rigtig meget med de aber!

  hilsen
  Gry

  SvarSlet
 5. Den abe har jeg i 4 forskellige størrelser - min mors veninde lavede dem til mig i 70'erne - jeg har en lillebitte der er ca. 9 cm høj - lavet i noget meget tyndt bomuldsgarn. Så har jeg mor og far der er næsten lige store på en 20-30 cm og en kæmpe en i uld garn tror jeg det er - den er nok ca 50 cm. Jeg har leget rigtig meget med de aber!

  hilsen
  Gry

  SvarSlet
 6. Den abe har jeg i 4 forskellige størrelser - min mors veninde lavede dem ne have til mig i 70'erne - jeg har en lillebitte der er ca. 9 cm høj - lavet i noget meget tyndt bomuldsgarn. Så har jeg mor og far der er næsten lige store på en 20-30 cm og en kæmpe en i uld garn tror jeg det er - den er nok ca 50 cm. Jeg har leget rigtig meget med de aber!

  hilsen
  Gry

  SvarSlet
 7. Kunne jeg måske "låne " en opskrift på den skønne abe???

  Tine
  Heidtmann@galnet.dk

  SvarSlet
 8. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet