torsdag, april 21, 2011

Strikket . . . og pillet op igen ... og begyndt forfra

Jeg har med lynets hast strikket et sjal i sjalgarn fra Rasmilla . . . og endnu hurtigere pillet det op igen.
Der var absolut intet i vejen med hverken opskrift, garn eller farve .... Sanne har som i sine andre opskrifter gjort sig umage med at undgå fejl - de er i mine øjne meget lette at strikke efter.
Men, men, men .... jeg skulle lige ændre lidt på udtagningerne for at kunne bruge sjalet som et bindesjal - det gik også fint - der var rigeligt med garn. Men resultatet var ikke godt - jeg synes ikke det sad godt som bindesjal, når det var så tyndt og let.

Jeg prøvede det én gang .... kiggede på det et par timer og pillede så det hele op igen. Kan da oplyse, at garnet var nemt at pille op og ikke knak undervejs :-)

Nu er garnet på pindene igen - denne gang strikkes der efter Karen Noes opskrift, som jeg tidligere med succes har strikket et sjal efter. Jeg tror de blide farvenuancer i sjalsgarnet fra Rasmilla kommer til at gøre sig godt i det enkle mønster.

Foreløbig er der kun foto af det optrævlede sjal - foto af sjal i dominostrik følger, når der er lidt mere at tage billeder af.


5 kommentarer:

 1. Hvor er det smukt! Særligt kanten er lækker, og farven og farveforløbet rigtig fint.

  SvarSlet
 2. Det er da et super smukt sjal. Jeg er vild med kanten. Surt at du ikke var tilfreds.

  SvarSlet
 3. Smukt sjal, men træls du ikke kunne lide det

  SvarSlet
 4. Sejt at du sådan bare trævler hele sjalet op - hos mig var det nok bare endt i et skab - men du sørger for at få noget godt ud af garnet, hvilket jo er noget smartere ;-) Det første sjal var meget fint, så glæder mig til at se hvordan næste version ser ud!

  SvarSlet
 5. Respekt!! Så er man sikker på at man ikke har strik der ikke bliver brugt. Syntes du ellers det var ret fint. Men er da sikker på at det nye bliver bedre :-)

  SvarSlet