søndag, november 30, 2008

På "blinddate" med en strikkeopskrift

Jeg har for lang tid siden prøvet en lille strikket cape i en strikkebutik - uden at bemærke, hvad modellen hed. Da jeg så forleden fik en ubændig trang til at strikke lige præcis den model, så havde de den ikke længere i butikken, så jeg bare kunne pege og sige "Garn og opskrift til den dér, tak".

I stedet måtte jeg udfra min sparsomme hukommelse forklare, hvordan modellen så ud - og søde svenske Eva i Butik Strik gættede så på, at det måtte være modellen "Pelerine" af strikkedesigner Duddine.

Nu er jeg så igang med at strikke udfra en opskrift uden billede af modellen - mon det er den, jeg havde i tankerne ?? Det ligner meget godt indtil nu .....

Jeg strikker i en flerfarvet Kauni i brune nuancer - mums - der er dømt chokoladefarver !

Julemåneden står for døren - jeg er ikke den store julepynter, men synes da ikke at familien skulle snydes for et advents-arrangement ( -arrangement fordi man vel næppe kan kalde det en krans ) :

3 kommentarer:

 1. Næ så sød din adventsstage..hi-hi ser ud, og tak for beskeden på min blog, jeg blev bare så glad;-)har det fint, men har travlt, men jeg kan mærke jeg savner at blogge så det vare nok ikke så længe før jeg starter op igen...Rigtig go jul til dig og hele din familie knus Tina

  SvarSlet
 2. Det er skisme da friskt at kaste sig ud i sådan en blind date !!

  Det ser nu ganske godt ud.

  KH Tina

  SvarSlet
 3. hej.
  Du har en skøn hjemme side --er tit inde på din side og får en god idè. kender du vendestrik? har fundet en trøje på www.sommerfuglen.dk/shop/vendestrik-11247html.
  måske noget for dig :-)
  venlighilsen
  jytte

  SvarSlet