søndag, september 21, 2008

Ud med plastikposerne !

Åh, hvor har jeg dog tit stået med dårlig samvittighed og købt 3 plastikposer til indkøbene i Netto .... Men nu skal det være slut : Jeg vil bestræbe mig på at sy og bruge stofposer.

I første omgang har jeg syet to poser, der er blevet sendt afsted som gave til en kær veninde - håber hun vil være med til at skåne miljøet :


Næste projekt bliver at købe stof og sy mindst 4 poser til mig selv - de skal med ud og handle !

Jeg har brugt et mønster herfra - der lægges på hjemmesiden op til at danne grupper og sy poser i stor stil, men mindre kan gøre det - hvert stofnet gør en forskel ! (Dette mønster kan anbefales, fordi der er gode anvisninger på forstærkede hanke og sømme, så det kan holde til de daglige indkøb af tunge varer)

Vi kan ikke ændre miljøpolitikken over hele verden fra dag til dag, men vi kan da hver især gøre lidt, så opfordringen er hermed givet videre.

3 kommentarer:

  1. En smadder god ide, jeg bruger selv rygsæk eller reklamestofposer, men dine er da helt vildt flotte. Jeg kan desværre ikke få linket til at virke, kommer godt nok en på en side som hedder morsbag men kan ikke komme frem til nogle mønstre.

    SvarSlet
  2. ups - jeg havde glemt et "s" i linket til mønstret. Nu skulle det gerne virke ...

    SvarSlet
  3. Så langt så godt, Dorte. Jeg skal afgjort også i gang. Der er basis for en god og nyttig venindegave.

    SvarSlet