torsdag, juni 12, 2008

muse-muse-stille ....Uha uha - her har godt nok været stille i en meget lang periode - nu prøver jeg at genoptage bloggeriet.

Stilheden skyldes til dels, at jeg ikke har lavet noget interessant håndarbejde færdigt i den forgangne periode - .... og handskerne ligger stadig fingerløse, men det bliver nok ikke lige nu i sommervarmen, at jeg gider genoptage det projekt.

Jeg har strikket og hæklet lidt på gamle tæpper og sokker, men det er ikke særlig interessant at vise frem for hver pind, stribe der bliver tilføjet.

Forleden fik jeg stor trang til at lave noget, der hurtigt kunne blive færdigt og det blev til den lille mus, som jeg fandt opskriften på hos Anne Bauer.

Hvad den skal bruges til ?? Aner det ikke, men den var sød og hurtig at lave.


Det er ikke kun på håndarbejdsfronten det står stille for mig - jeg har lige forsøgt at lave noget seriøs lektielæsning og opgaveskrivning ..... blev det så til noget ? Tja, jeg fik indrettet mig på terrassen med parasol, bærbar pc, mapper, bøger, kaffe, mobil m.m. - med andre ord, var der ingen undskyldning for at rejse sig. Alligevel opgav jeg efter nogle timers forsøg - det eneste jeg fik vredet ud af min hjerne var en overskrift til en opgave .... og så håber jeg, det er sandt at
"godt begyndt er halvt fuldent"!

5 kommentarer:

 1. Den er da ret sød og du finder nok et eller andet at bruge den til. Nogen gange er det rart med små hurtige projekter!

  SvarSlet
 2. Hej Dorte.
  Tak for hilsenen på min blog:-)
  Hvor er den sød. Det er dine futter med pelskant også. Super lækre.
  KH Hanne

  SvarSlet
 3. Det var da en riktig skjønn liten mus :-)

  SvarSlet
 4. Uha, hvor jeg kender det der med ikke at have noget at vise frem - men derfor kan du jo godt skrive...hi-hi - jeg ved godt jeg ikke skriver særlig meget selv!!
  Musen er skøn..

  SvarSlet
 5. Tak for de søde ord i min blog.
  Det er godt nok en nuttet lille mus du har lavet der :)
  Den ville garanteret være perfekt som luksus kattelegetøj ;)

  SvarSlet