onsdag, september 12, 2007

Sommer i Norge 2007

I en skov en hytte lå .....


Nissen gennem ruden så ........


Jeg ville elske at have den udsigt fra mit køkkenvindue !!

Jeg kunne også have valgt at starte med en anden børnesang : Langt ude i skoven lå et lille bjerg .... For denne hytte lå virkelig laaaaangt ude i skoven efter danske forhold : drej væk fra hovedvejen og kør langt ind i skoven ad en grusvej - drej videre ind i skoven ad en mindre grusvej og parkér bilen ved en sø - flyt alle dine pakkenelliker over i en robåd og ro tværs over søen - værsgo - så er du ved hytten.

Jeg er vild med at være langt væk fra civilisationen - der var så stille, at det ringede for ørerne - kun afbrudt af diverse fugle og insekters skrigen, pippen, brummen, fløjten og summen.

Jeg har opgivet at komme med en samlet feriebeskrivelse - I får brudstykker og billeder, når jeg føler for det - og det gjorde jeg lige nu. Det er herligt at mindes en god ferie.

3 kommentarer:

 1. Så idyllisk det både ser og høres ut! Ja det er godt med litt ro iblandt. Trysil er ca. 2 timers kjøretur fra der jeg bor - så du har "nesten" vært i nærhet av meg..
  Så fin kattekurv du har laget forresten! Ha en fin dag!

  SvarSlet
 2. Mums det ser skønt ud..
  Den ro må være special,og tænk i skulle ro for at komme til huset - hi-hi..så er man laaanngggtt ude på landet

  SvarSlet
 3. Der ser bare hyggeligt ud !!

  Hvor er din kattekurv bare fin. Hvorfor er der nogle farver, der snyder sådan? (selvom det nu er en ganske flot lilla farve).

  KH Tina

  SvarSlet