lørdag, juni 23, 2007

Sokker og blokke

Endnu et par sokker har set dagens lys - denne gang inspireret af Tinas bølgesokker . Jeg har ændret lidt på maskeantallet for at få dem til at passe en voksenfod, og så har jeg ladet den ene "bøgle" fortsætte ud på oversiden af foden ( Glatstrik på trædefladen ). De er strikket af rester fra garnlageret og bliver således juni måneds indlæg til 12 projekter i 2007 - yes, jeg har endelig færdiggjort noget inden for tidsfristen - der er laaaang tid tilbage af juni måned ! Jeg har brugt noget flerfarvet garn fra Opal og noget grønt tweed-agtigt fra Fortissima.

Jeg har syet et par blokke til mit Dear Jane tæppe - har nu 98 blokke, der hver måler 11,5 x 11,5 cm = pille-arbejde !!

Det originale tæppe ses her: Dear Jane tæppe

Det er efterhånden kopieret i utallige versioner. Nogle holder sig stramt til de originale farver og mønstre - andre laver deres egne fortolkninger.
Jeg holder mig til blå-grønne farver.
Havde jeg set dette tæppe inden jeg selv gik igang, så kunne jeg godt have været fristet til at kaste mig ud i den farvekombination

- WAUV !

6 kommentarer:

 1. Så flotte sokker! Jeg har lurt på om jeg skal prøve meg på bølgesokker selv, men jeg er ingen kløpper på sokker så jeg vet ikke helt. Men bølgene frister!! Gleder meg til å se det teppet ferdig, det blir helt sikkert kjempelekkert med de fargene du bruker!

  SvarSlet
 2. Det er nogle fine DJ du har syet. Jeg synes godt du kan være tilfreds med dem. Jeg er ikke kommet så langt som du er, men det frister hver gang jeg ser en der igen har syet nogle DJ til deres tæppe. Lige nu holder jeg dog ved på et klodstæppe som jeg er gået i gang med.
  Hilsen Hanne H

  SvarSlet
 3. Så nydelige blokker du har laget. Farvene er helt skjønne. Lykke til videre. Klem Otlo

  SvarSlet
 4. Smukt mønster til strømperne;-)
  Og jeg er sikker på dit tæppe bliver vidunderligt, så det vil jeg vente i spænding på at se færdigt;-))

  SvarSlet
 5. Flotte strømper..Glæder mig til at se tæppet, det bliver helt sikkert rigtig flot i de blå-grønne farver:-))

  SvarSlet
 6. Sokker og blokke og en tiger...det er lige mig. Bliver straks inspireret. Jeg har tilladt mig at føje din blog på min egen side.

  SvarSlet