fredag, maj 04, 2007

Udenfor sæsonen

Sikken dejlig dag det er idag .... Store Bededag ... fri fra arbejde ... solskin og varme.
Men der er larm i min have - fra naboens tag lyder radiomusik og støj fra diverse hamre, rundsave, vinkelslibere og mænd der råber til hinanden.
Øv - jeg elsker stilheden udenfor, men sådan skal det altså ikke være idag.

"If you can´t beat them - join them"

Så jeg indrettede systue på terrassen og bidrog på den både med lidt ydmyg symaskine-snurren til larmen i kvarteret ... det var nok kun mig selv, der kunne høre min egen "larm".


Et projekt, der har været alt for længe undervejs blev færdigt - det er godt nok ikke lige sæson for fleecetæpper, men jeg er glad for at have fået det "overstået". Bomuldsstofferne har jeg byttet mig til i en swap på nettet - for adskillige år siden - fleecestoffet til bagsiden blev købt i januar. Jeg havde regnet med at sy det færdigt som et projekt fra lageret i februar, men det blev altså maj inden jeg fik taget mig sammen.
Så slipper sønnen for hele tiden at spørge: "Hvornår er det færdigt?" - "Hvor meget mangler du at sy, før det er færdigt?" " Hvor længe tager det at sy det tæppe færdigt?"
Ja, han havde mange måder at udtrykke, at han snart gerne ville have et tæppe over sig i sofaen om aftenen. Nu er det måske for varmt, men det bliver vel vinter igen.
Jeg kan godt se på billedet, at der er "lidt" græs mellem fliserne på terrassen, men jeg vil altså langt hellere bruge en fridag på at sy end på at luge.

8 kommentarer:

 1. Det er et rigtig flot tæppe du har syet. Jeg kan godt forstå du hellere vil sy end luge:-)
  Kh Jane

  SvarSlet
 2. Det er superflot!! Godt gået - du ved hvor håbløs jeg er med hækleriet, at sy vil jeg slet, slet ikke nævne! ;-) Rigtig god weekend fortsat!

  SvarSlet
 3. Lækkert tæppe ! Og græsset er der også når du engang gider at luge :o) Når du har fået så fine og "diskrete" hints fra afkommet, så må tæppet bestemt have 1. prioritet !! God weekend
  Kh Susanne

  SvarSlet
 4. Så fint teppe!!
  Ja, jeg ser med tilfredshet at du har gress innimellom hellene. Det har jeg også, men det er bedre å sitte med et håndarbeid i solen, enn å luke det bort. Så nå er vi to om det!!!

  SvarSlet
 5. Jeg opdagede først græsset da jeg læste om det, jeg kiggede på det flotte tæppe og drømte mig lige ud i solen med symaskinen.

  SvarSlet
 6. Hej tak for din kommentar og dorte hvor er det et flot tæppe ...Jeg er en håndarbejdsamøbe men kan godt se når det andre laver er lige i øjet lader du dig også inspirerer over hos liselotte på slag en hellig ko ..el noget der er også mælekbøtter og græs i min terasse jeg prioriterer hortensiavanding og gåture dejlig blog du har her ...may the force be with u
  Bolette

  SvarSlet
 7. For en flott blog du har og så mye fint du har laget! Tusen takk for hyggelig hilsen i min blogg. Jeg har akkurat kommet hjem med garn til bølgeteppe så nå setter jeg i gang!

  SvarSlet
 8. Vi er da lige glade med græs mellem fliserne! Det tæppe er bestemt ikke for varmt i disse dage. Det passer sig jo også fint til en kølig sommeraften på terrassen. knus Mette

  SvarSlet