torsdag, april 12, 2007

Bølge-tæppe skudt igang

Stærkt inspireret af mange af I andre bloggere, er jeg nu også gået igang med et hæklet bølge-tæppe. Det kan godt komme til at gå ud over min nattesøvn !! Striber har en dragende effekt på mig - jeg skal liiiiiige se, hvordan det bliver, når næste farve komme på ....
Det bliver formentlig et sommertæppe til sofa eller terrasse .... bredden er vist knap 150 cm -længden ser vi til hen ad vejen.
Jeg hækler i almindeligt 8/4 bomuldsgarn - der er slået 297 luftmasker op til start ( det er vist strikkesprog ... slår man også luftmasker op eller laver man dem bare ?? )

8 kommentarer:

 1. Herligt, som dette tæppe breder sig. Og ja, man bliver helt afhængig!

  SvarSlet
 2. God fornøjelse, det ser vanedannende ud med de striber :-)

  SvarSlet
 3. Hejsa Dorte.
  Velkommen i "hækleklubben". Ja det kan godt gå ud over nattesøvnen. Jeg kan heller ikke altid lægge mit fra mig igen. Det forstår manden ikke et hak af ;-)
  Hilsen Britta T.

  SvarSlet
 4. Jeg er også begyndt at hækle enderne med, når jeg starter på en ny farve. På de 2 første hæftede jeg ender til sidst, men det er altså ikke det sjoveste jeg ved, så nu prøver jeg på denne måde. og ja, så må vi se om det holder.

  SvarSlet
 5. Jeg har også overvejet at komme igang, et babytæppe til at starte med ;-) Man skal jo starte et sted. Gad vide, hvor jeg får billigt bomuldsgarn? Det må jeg undersøge!

  SvarSlet
 6. Jeg tror, der går noget galt for mig, for jeg får ikke de der huller du gør ;-( - Forstår jeg ikke, for jeg følger mønster. Gad vide hvad? Noget bestemt antal masker, jeg skal gå efter?

  SvarSlet
 7. Jeg har ikke mønsteret :( kan nogen hjælpe

  SvarSlet
 8. Du er da helt vild kreativ, sikke flotte kreationer.

  Jeg er vild med bølgetæppet

  Er det en opskrift jeg må bede om, eller kan jeg købe den et sted?

  min e-mail er inews@rbsnet.d

  På forhånd tak for svar.

  SvarSlet