lørdag, juli 22, 2006

"Reklame-indslag"


Jeg vil lige henlede jeres opmærksomhed på, at Butik Strik i Hillerød har åbnet online-butik her

Selvom man nemt kan blive fristet til at købe over nettet, når man ser deres lækre garner, så er den "virkelige" butik altså også et besøg værd - det er uden tvivl den mest stemningsfulde garnbutik jeg har oplevet ( hvilket i høj grad skyldes de to skønne kvinder, der ejer butikken )

Jeg har siden butikkens åbning for ca 1½ år siden ofte benyttet mig af deres strikkecafé hver ondsag aften ... og jeg er da også stødt på flere bloggere der.

På trods af dagens høje temperaturer har jeg strikket !! Det går lynhurtigt derud af med strømpe nr. 2 i restegarn ... billede af færdigt strømpepar følger forhåbentlig en ad de nærmeste dage.

Og så har jeg efter et besøg på den garngales blog fået enormt meget lyst til at strikke en trøje/ cardigan med et hel-dækkende mønster i noget garn med lange glidende farveskift - f.eks Evilla.
Jeg har derfor søgt og søgt på nettet efter noget Fair Isle strik og fandt således Elisabethan Jacket der bare er rigtig, rigtig flot.
Jeg har været på biblioteket idag, men deres bøger om Fair Isle strik var gamle og kedelige.
Vil prøve at finde en opskrift på en lang cardigan, der ligner Elisabethan Jacket og så måske selv tegne et mønster ... måske - jeg kan godt lide de modeller, der er let taljerede og har lidt skød lige som Hanne Falkenbergs Mermaid, som jeg strikkede sidste år.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar