mandag, marts 13, 2006

Samlet oversigt over DJ-blokke


Med megen møje og besvær er det lykkedes mig at få lavet en virtuel oversigt ogver de 81 Dear Jane blokke jeg indtil nu har syet. ( Kan klikkes en anelse større )
Der er stadig mange tomme huller i skemaet .... så der er stadig mange timers hyggelig sytid tilbage i det tæppe.
Hvis det har nogen interesse, kan jeg nævne, at jeg indtil nu har syet 1589 små stofstykker sammen .... det er altså et lettere nørdet projekt.

6 kommentarer:

 1. Hold fast, dér fik du mig! Indtil nu har jeg fulgt interesseret med og tænkt jaja, det er meget godt med de firkanter dér, men hvad bliver det lige til? Sikke en udholdenhed og tålmodighed - helt fantastisk. Og hvor sjovt at se det visuelt, tak for det.
  Personligt var jeg gået i gulvet over synet af alle hullerne i betragtning af de knap 1600 allerede syede stykker. Stor Respekt!
  kh
  Sanne B.

  SvarSlet
 2. Ja, Dorte, du ved jo allerede, at jeg er meget imponeret over din præstation. Ikke om jeg havde tålmodighed til det... Det er sjovt at se projektet via dit nye legetøj! knus Mette

  SvarSlet
 3. Fantastisk ide og jeg er vild med dit Dear Jane. Du får en del af skylden, hvis jeg engang hopper på quiltevognen ;-)

  SvarSlet
 4. Kære Dorte

  Det er nogen meget fine ting, du laver.
  Er det muligt for dig at sende mig opskriften på de søde babystøvler du har vist i maj 2005? -Så vil jeg være superglad.
  På forhånd tak,
  Lisbeth Reitz

  SvarSlet
 5. Kære Dorte.

  Jeg ville få stress ved tanken om alle de mange stykker stof, jeg skulle sy sammen - det er imponerende arbejde, du lægger for dagen.

  KH Tina

  SvarSlet
 6. Hej Dorte.
  Det er bare sådan en fin måde at vise hvad du har syet af dit tæppe. Jeg er jo også ved at sy DJ, men har valgt at tage dem i rækkefølge og er snart færdig med den 3. række. Så jeg har lang vej endnu, men glæder mig hver gang jeg har syet en firkant.
  Hilsen Hanne H.

  SvarSlet