søndag, december 27, 2015

Pulsvarmere x 3


Jeg har hos Roskilde Garn købt et lille kit med garn og opskrift på pulsvarmere - i opskriften er der vejledning til to forskellige borter, men jeg har valgt samme bort til de tre par pulsvarmere som jeg foreløbig har strikket.

   

Det første par er strikket i Drops merino ekstra fine. Jeg havde lidt udfordringer med at få et par ud af det ene nøgle garn. Jeg måtte gå ned i pindestørrelse til 3½ og har strikket dem kortere i skaftet end angivet i opskriften. Jeg havde så garn nok til at strikke et par pinde ekstra foroven.
Jeg kan rigtig godt lide udtagningerne omkring tomlen - fine lige linier.


Andet par er strikket i Alpaca fra Filcolana - Roskilde garn har også kit, hvor opskriften passer til det tyndere alpaca.
Jeg har ændret lidt på opskriften til dette sorte par - jeg har tilføjet en udtagning for at få tomlen bredere; Jeg har strikket tomlen lidt længere og jeg har har strikket flere pinde over aflukning til tomlen...... og så lavede jeg også lige et par snoninger inden aflukning for oven - synes det gav et lidt fastere resultat, så de ikke bliver løse i kanten foroven.Det tredie par er strikket i Drops alpaca - samme opskrift som til de sorte, men her har jeg fulgt opskriften indtil der skulle lukkes af foroven - så tilføjede jeg lige en lille hulkant inden aflukning.

Alle tre par er givet væk som gaver.


2 kommentarer:

  1. Svar
    1. Tak, Karina - altid hyggeligt, når nogen giver sig tid til at kommentere :-)

      Slet