torsdag, oktober 24, 2013

Rundpinde-etui


 Endelig fik jeg taget mig sammen til at sy et etui til mine rundpinde - de har hidtil ligget i et frygteligt rod proppet ned i et enkelt rum i et etui til lange pinde. Jeg fandt sidste år en opskrift på et etui hos Filihunkat , der gavmildt deler ud af sit mønster.


Jeg fik lyst til at gå igang med at sy søndag formiddag, så etuiet er syet af stof fra "lageret" - kælderen gemmer på dejlig store poser med stof.

Ifølge opskriften skulle der som lukkeanordning have været syet en elastiksnor med ind i sidesømmene - på det tidspunkt troede jeg, at der skulle være en knap med strop på mit etui. Jeg kom så senere på andre tanker og måtte fæstne elastikken på anden vis - det blev med en knap, der kan skjule sammensyningen på elastikken. 
Man kunne måske også bare have slået en dekorativ knude på elastikken, men den idé får jeg først nu, mens jeg skriver ;-)


Nu skal jeg have målt rundpindene op - str. og længde - så bliver det nok nødvendigt at supplere med nogle nye pinde for at have en komplet serie - jeg har en fornemmelse af, at der er flere dubletter i min samling.


2 kommentarer:

  1. Super super flot og meget inspirerende - får helt lyst til at lave mit eget og lurer på om, jeg kan hitte ud af det :-) Tak for kigget :-)

    SvarSlet
  2. Skønne farver og meget praktisk. Mon ikke der er rester på stoflageret til et herhjemme.

    SvarSlet