tirsdag, februar 14, 2012

Endnu en kaktus

Endnu en kaktus har set dagens lys - og jeg har igen taget udgangspunkt i en opskrift herfra .

Det er hyggeligt at lave små projekter - jeg nyder i hvert fald, at jeg indimellem store projekter får lavet noget færdigt på kort tid.

Kaktussen er også denne gang lavet af bomuldsgarn på hæklenål 2½.Den snoede "pind" i baggrunden har sin egen historie - egentlig er det nederste del af en stamme fra et nåletræ, som jeg fik øje på under en gåtur i norsk skov - det var væltet og lå ovenpå jorden. Jeg slæbte møjsommeligt hele træet med tilbage til hytten og insisterede på at få det med hjem til Danmark - det krævede så, at den blev savet til, så den kunne være i bilen. Man ved aldrig, om man får brug for sådan et dejlig snoet stykke træ :-)
Nu ligger den så og er dekorativ på mit vinterklædte havebord.

4 kommentarer:

 1. De er bare så fine, de kaktus.
  hilsen Mona

  SvarSlet
 2. ja de er helt vild flotte dine kaktusser.

  Nej man ved heldigvis aldrig om man ikke liiige kommer til at mangle sådan et stk træ ;o) godt du ved du ikke kommer til det for du har det jo allerede

  SvarSlet
 3. ej altså hvor er det nogle fine kaktusser du har hæklet. Min søster plagede mig for et år tilbage om jeg ikke nok ville hækle nogle til hende, mon hun dengang viste at det ville blive et hit med hæklede kaktusser? :D Du har altså inspireret mig til at komme igang og med linket til et mønster, er der vel ingen vej tilbage....med mindre jeg ikke kan finde noget grønt garn på lageret ;D.

  Grenen er da for fed. Samler også altid selv grene og sten til familiens store irritation ;D

  SvarSlet
 4. De er simpelthen bare så fine - så kan man snakke om kaktusser, der ikke behøver vand ;)

  SvarSlet