søndag, januar 22, 2012

flere sokker . . . .

Siden første forsøg med babysokker strikket fra tåen og op - to på en gang - har jeg lavet endnu et par i str 1 år og nu har jeg så lavet et par i voksenstørrelse til mig selv. Ved de små sokker sloges jeg gevaldigt med opskriften på hælen - jeg kunne ikke få den pæn nede i bunden, hvor man afrunder foden inden der strikkes op af hælkappen. Denne gang fandt jeg god hjælp hos PåPinden , der både beskriver og viser på video, hvordan man får maskerne til at være pæne ved venderækkerne.


Jeg er nærmest tilfreds med metoden nu - må lige strikke endnu et par sokker til mig selv for at tilpasse tåen lidt bedre til min fodform.

Jeg har strikket med to forskellige flerfarvede strømpegarner - tror jeg har købt garnet i Stof2000.  Jeg har strikket 3 pinde af hvert nøgle på skift  -  er lidt træt af selvstribende garner, så det er fint at udfordre dem lidt, ved at blande dem :-)

3 kommentarer:

 1. Fine ting du laver. Har fået mange gode ideer, af at se på din blog:-)

  SvarSlet
 2. det giver bare så fin en effekt at sætte du strømpegarner sammen.
  De er super flotte

  SvarSlet
 3. Det ser da fint ud nede ved hælen. God ide med at blande dem, de er heller ikke så overselvstribende som opal, der kan være ufatteligt grimme...

  SvarSlet