lørdag, august 20, 2011

Ferie-sokker

Startede på et par sokker, mens jeg sad i vejkanten i Valloire og ventede på tour de france rytterne - et sokke-strikketøj er perfekt at have med sig - det kan der strikkes på allevegne :-)

Jeg blev ikke færdig med sokkerne i Frankrig - de kom senere på sommeren med en tur til Norge, hvor jeg med den skønneste udsigt kunne strikke videre:. . . og blive færdig med sokkerne :
Garnet til sokkerne er købt på en forårsferie i Wien. Det er Opal, der har lavet en serie strømpegarn, hvor inspirationen er hentet fra farverne i billeder af kunstneren Hundertwasser. Jeg købte garnet på Hunderwasser-museet - billigere end i garnbutikkerne. Pudsigt nok var farverne i netop dette garn hentet fra et billede af en cyklist, så det endte jo med at være oplagt at strikke af garnet, da jeg skulle overvære en tour de france etape.Resten af garnet blev brugt til endnu et par sokker - jeg tilføjede en rest blåt selvstribende garn og strikkede mønsterstrik med de to garner. Resultatet blev en anelse rodet trods det, at de to sokker er strikket med nøjagtig samme mønsterstrik og samme farveskift - der er dog opstået visse heldige forløb, hvor farverne spiller godt sammen:


Ingen kommentarer:

Send en kommentar