fredag, juni 03, 2011

Sjal med blade

Jeg strikkede sidste år Flower Power frakken designet af Christel Seyfarth - det gav mig mod på og lyst til at arbejde videre med den teknik.


Jeg har gennem mange måneder gået og leget med en idé i hovedet . . . så gik der yderligere et par måneder med at få idéen ned på ternet papir . . . . og nu er jeg så igang med pinde og garn.


Jeg strikker et sjal i stil med Christel Seyfarths sjaler - jeg bruger i hvert fald samme teknik med løbende farveskift, strikker på rundpind og laver sjalet trekantet ligesom hendes. Men bladmønstret har jeg selv tegnet udfra et billede af en efeuranke.


Garnet er Blackhill Højlandsuld fra Garnudsalg - dejlig blødt uldgarn, der fås i rigtig mange fine farver med skønne navne. Jeg strikker på pinde nr 3 - bruger 4 forskellige brune farver og 8 forskellige blå-grønne-grå farver.


Jeg er ved at være færdig med sjalet - har nu knap 550 masker på pinden.


Jeg har endnu ikke helt bestemt mig for, hvordan borten skal se ud, men der skal i hvert fald være en bred strikket bort hele vejen rundt om sjalet.

5 kommentarer:

 1. hold op det bliver super flot, jeg beundre jer der kan og har mod til at strikke de sjaler, jeg var begynt, men måtte sende det i byen :0)

  SvarSlet
 2. Smukt, smukt sjal, så må man godt være selvfed, når man designer noget så smukt.

  SvarSlet
 3. Hvor er det flot!
  Det bliver spændende at se det færdigt.

  SvarSlet
 4. Hvor er det smukt!!
  Og fedt at du tegner mønstret selv...det pønser jeg nemlig også på...skal bare liiiiige finde/udtænke det rette mønster...

  SvarSlet
 5. Hvor har du dog arvet de evner fra - jeg beundrer dig for dine arbejder.

  SvarSlet