mandag, februar 01, 2010

grå sok

Jeg synes rigtig godt om Mettes lange strømper, men da jeg ikke bruger knælange strømper, har jeg ændret dem til korte sokker.

Første sok blev lynhurtigt strikket på bustur til Stettin - foreløbig er ribkanten på sok nr. 2 strikket under et info-møde på sønnens måske kommende gymnasium. Nu må vi se, hvornår den bliver færdig .....

Stettin kan i øvrigt varmt anbefales til en mini-ferie .... varmt er måske ikke helt korrekt - der var hundekoldt i januar !

Jeg var sammen med 19-årig datter - formålet var hygge og wellness. Og ved en kort evaluering sidste dag var vi meget enige om at målet var nået ! Det blev til adskillige ophold og behandlinger hos Baltica Wellness og Spa - til en MEGET billigere penge end det fås herhjemme.

Jeg var hjemmefra stødt på denne anbefaling , så da vi helt tilfældigt passerede salonen var det oplagt at aflægge den et besøg - og det var en stor succes. Jeg fik 1 times pedicure - gik derfra befriet for hårde og revnede hæle - pris 70 Zloty ( under 140,-). Dagen efter fik datteren 45 minutters manicure samme sted - pris 40 zloty ( under 80,- ) incl nydelig påstrøget neglelak.

Så hvis du passerer denne frisørsalon på vejen mellem Galaxy indkøbscenter og Fala marked i stettin, så giv dig selv en pause hos Magda :Det blev et lille reklameindslag, som jeg absolut ikke har nogle kommercielle fordele af - jeg synes bare, at Magda var så sympatisk og grundig, at hun fortjener lidt opmærksomhed.

1 kommentar:

  1. Fine strømper! Det lyder som om, at I har haft en skøn tur. Havde helt glemt at det allerede var nu, I skulle afsted....

    SvarSlet