tirsdag, maj 12, 2009

Projekt flower power frakke er skudt igang

Da jeg i marts måned deltog i workshop med Christel Seyfarth begyndte jeg på en lille prøveklud - bare lige for at prøve teknikken af inden jeg kastede mig ud i et større projekt :


Nu er jeg så gået igang med FlowerPower-frakken - de første mange pinde skal bukkes om til belægning på bagsiden, så her er der også mulighed for at øve sig lidt inden den pæne forside skal laves:Og sådan ser nederste kant på frakken så ud, når belægningen er bukket rundt :Jeg har fundet en for mig ny måde at sætte de mange garn-ender sammen på undervejs : "Spit and Splice" - direkte oversat til "spyt og splejs". Det fungerer bare SÅ godt !
Der er billeder og forklaring om teknikken HER og HER .... hvis du drikker kaffe og spiser chokolade mens du strikker, vil jeg anbefale at du har en lille kop med rent vand ved din side fremfor spyt ....

Er der andre, der er igang med Flowerpower-frakken ?

6 kommentarer:

 1. Den er for sej!
  Hvad pind nr er det? 3 eller 3½?

  Spyt og splejs er jeg også lige begyndt at lege med.

  Jeg er ikke igang med Seyfarth endnu, har et dobbeltstrikket tørklæde, der venter på at blive strikket og så har jeglovet mig selv, at når det er færdigt må jeg købe et kit. Overvejer kraftigt Mongoliasjal eller jakken.

  SvarSlet
 2. Den er bare SÅ flot - glæder mig til at se mere til den.
  Den vil jeg også meget gerne strikke en dag...den kan lyse en hvilken som helt dag op.
  :-) Britt

  SvarSlet
 3. Jeg ku´ simpelthen heller ikke lade være med at købe kittet, da jeg så frakken "live" - wauv for et farve-drøn ! Og jeg ku´ da slet ikke modstå fristelsen, når jeg også fik mulighed for at prøve den færdigstrikkede model ...uha uha - den var rar !

  Jeg strikker på pinde 3, Ulla - i opskriften står 3½.

  SvarSlet
 4. Hei.
  Takk for koselig kommentar på bloggen min :) Tittet litt her på bloggen din, og ser du er en meget produktiv strikker! Kjempefine handlenett, de orange lengre ned her :)

  SvarSlet
 5. Smuk farveleg! Det er lige dig, Dorte

  SvarSlet
 6. Min veninde og jeg er også igang med jakken vi var også til workshop med Christel. vi er begge næsten færdige med 2. blomsterrække. Ingen af os har en blog så jeg kan desværre ikke henvise dig til nogle billeder, men vi bor jo ikke så langt fra hinanden da vi er i Frederiksværk.
  Vi købte også kun kittene fordi vi kunne prøve den overfede jakke.
  Hilsen Charlotte

  SvarSlet