søndag, marts 08, 2009

Jeg blev færdig med min Pelerine og pillede den straks op - farvespillet i det brune Kauni var utrolig smukt i modellen, men faconen var ikke god til mig - måske bare for lille ? I hvert fald havde jeg pludselig et kæmpe nøgle Kauni, der straks skulle blive til noget andet, for jeg synes garnet er smukt. Valget faldt på Herningsjalet - opskrift fra Butik Strik i Hillerød ( deres hjemmeside er her i marts 2009 ved at blive opdateret, så måske virker den ikke optimalt )


Selve sjalet er ikke specielt interessant at strikke, men jeg er vild med den takkede kant, der strikkes på tilsidst, mens man stadig har yderkantens mange masker på pinden.

Jeg har tilmeldt mig workshop med Christel Seyfarth d. 29. marts - ser frem til 5 timers fordybelse i min hobby og et møde med en strikkekunstner, der virkelig forstår at lege med farver.


Datteren i huset ligger med stift ben i skinne efter en skiulykke - må ikke støtte - kommer kun omkring ved hjælp af krykker. Jeg spottede straks et behov for en lille pose til krykken, så hun kan transportere mobil, ipod m.m. med rundt :

Hot or Not ? Tja, det kommer vist an på, hvem man spørger - jeg synes, den er vældig fiks, men eftersom datteren ikke har taget den i brug, så synes hun nok ikke den er helt så fiks .....

2 kommentarer:

  1. Jeg glæder mig til at se det færdige resultat.

    SvarSlet
  2. Godt at det lykkedes med sjalet! Havde en fornemmelse af at det var netop det sjal, du var i gang med. Jeg overvejede også workshoppen, men det blev ikke til mere. Glæder mig til at høre om det. kærligst Mette

    SvarSlet