fredag, oktober 12, 2007

Tagget - sandheder om mig selv
Jeg er blevet tagget af Britta og Rikke - her er hvad jeg skal gøre:1. Link til den, der har tagget dig


2. Fortæl 7 sandheder om dig selv


3. Send videre til 7 andre bloggere


4. Læg en besked i deres blog om, at de er blevet tagged af dig


1. Jeg tænker meget ( måske FOR meget over tingene) - derfor har det også varet en stund, før jeg har taget mig sammen til at svare på disse spørgsmål

2. Jeg har en meget sød tand

3. Jeg er normalt meget blufærdig - bryder mig f.eks ikke om at være i bikini på stranden. Det var derfor en grænseoverskridende oplevelse at optræde offentligt med mavedans sidste fredag ... og jeg synes faktisk det var OK - måske fordi man er "klædt ud".

4. Jeg er et ret privat menneske - har brug for at være mig selv, men jeg holder utrolig meget af mine nære og kære venner og familie, som jeg slet ikke kan undvære.

5. Jeg elsker at være laaaaangt ude i naturen sammen med min nærmeste familie - og i disse omgivelser kan jeg fiske i timevis ....

6. Jeg er perfektionistisk omkring mit håndarbejde - piller hellere op.

7. Jeg har været sammen med min søde mand i 23 år.

Jeg er en af dem, der aldrig videresender kædebreve - selvom det gør mig lidt utilpas at ignore at blive truet med alverdens ulykker, når man bryder. Dette var ikke et kædebrev, men det florerer dog ved at opfordre andre til at fortsætte .... det vil jeg undlade at gøre, men hvis nogle af jer har lyst til at gribe udfordringen alligevel, skal I være hjertelig velkomne - jeg synes jo selv, at det er lidt interessant at læse noget personligt om jer ude på bloggene.

Tak for den smigrende kommentar, Tina - jeg tager gerne imod den, men tror altså også at billedet er taget på et heldigt tidspunkt og at det i øvrigt gør noget rigtigt godt for ens figur at stå med armene oppe over hovedet !
Jeg har lige deltaget i et helbredscheck i den landsdækkende KRAM-undersøgelse, og jeg må indrømme, at både BMI og fedtprocent ligger lige i overkanten .... men det er godt med lidt på sidebenene, når der skal danses mavedans. Jeg har set, at man kan købe mavedanser-dragter med indsyede puder på hofterne - DÉT behøver jeg ikke !!

6 kommentarer:

 1. Ja, jeg kan nikke genkende det til sandhederne om dig. Nu har du overskredet en grænse ved din første optræden offentligt! knus Mette

  SvarSlet
 2. Hahaha! Eg må le :-) fantasifull ide om mysteriet. Etter å ha strikka nesten ferdig clue nr. 2, må det eventuelt bli ein 12-arma blekksprut. Men det er retningslinjer for samansying som peikar i ein annan retning.

  Liker ditt punk 4. Hadde aldri kome på å sagt det, men kjenner meg godt igjen i det.
  God helg, då.

  SvarSlet
 3. Hold da kæft en lækker sild du er..
  Hvor er det bare flot af dig at kunne danse foran en masse mennesker - godt gået;-))
  Og jeg kan kun være enig med de der kædebreve - jeg bryder dem også, men jeg tænker da lige over det;-))
  Knus og go weekend

  SvarSlet
 4. Hvor ser du godt ud!Og mavedans synes jeg er enormt svært, så respekt!!!
  kh Linda

  SvarSlet
 5. Dvs jeg skal bare hæve armene over hovedet næste gang jeg skal på jagt efter "manden i mit liv"??
  Hmm - kan man gøre det naturligt UDEN at kunne mavedanse.... Dejligt få lidt mere "kød" på dig. Har slet ikke skrevet at jeg er vild med din nålepyramide, den er bare rigtig sød. Kh Susanne

  SvarSlet