tirsdag, februar 21, 2006

Hjemme igen

Jeg har haft "ferie-lukket" uden at det var annonceret ..... men nu er jeg igen tilbage.

En lang køretur til Frankrig bragte mig videre med både strikketøj og patchwork.
På patchwork-fronten blev det til disse to blokke :Nu har jeg 81 af disse Dear Jane blokke .... stadig lang vej til de 161 ... for slet ikke at tale om de 52 trekanter, der skal danne bort om tæppet. Jeg har været længe undervejs og har det helt fint med et "evigheds-projekt" ... hygger mig med det.


På ferien havde jeg også gang i strikkepindene - desværre havde vi så meget snevejr, at vi ikke gad stå på ski alle dagene .... istedet kom jeg så et godt stykke videre med mit vingesjal i Kauni-garn.

Det glæder mig, at striberne ikke er helt lige brede .... jeg kan godt lide at farveskiftene kommer lidt uregelmæssigt i dette garn, så det ikke bare bliver et stribet sjal.
Hvad man ikke kan se er, at jeg har pillet ca 10-15 cm op og strikket dem igen .... opdagede pludselig, at jeg havde én maske for lidt på pinden og så fór der altså en djævel i mig.
Jeg VILLE finde fejlen .... og da det ikke kunne lade sig gøre, så måtte jeg jo pille op, indtil der igen var det rigtige antal masker på pinden .... måske lidt sindssygt, men jeg frygtede at jeg havde tabt masken, som måske senere vil løbe og lave en "hul-stribe" i mit sjal.

Ferien bød på en skuffelse - jeg havde sat næsen op efter et besøg hos Marens Socken Wolle, der har et fantastisk udvalg af flerfarvet strømpegarn til gode priser. Jeg havde på set på nettet, at butikken ligger i Mülheim i Tyskland - den by, hvor vi overnatter, når vi kører sydpå. Men efter at have overbevist min mand om, at vi SKULLE nå frem til Mülheim inden butikkens lukketid, så opdagede jeg, at der findes to Mülheim´er i Tyskland ( med ét og to L´er) og "vores" Müllheim var desværre det "forkerte" ... øv øv øv

4 kommentarer:

 1. Jeg beundrer din kreativitet, tænk at sy de fine små blokke i en bil.
  Du har en spændende blog.
  Hilsen Inge

  SvarSlet
 2. Det lyder som en skøn ferie, men surt show med Mul(l)heim. Jeg er stadig vild med din "Dear Jane" quilt. Evighedsprojekter er nu ganske rare, det går bare hårdt ud over nattesøvnen, når man nærmere sig afslutningen.
  Ulla

  SvarSlet
 3. Velkommen hjem, søde. Som sædvanlig har du fået noget ud af køreturen! knus Mette

  SvarSlet
 4. Ærgerligt med "Marens" - men nok godt for pengepungen ;o)
  Jeg er dybt imponeret over dit Dear Jane-projekt....

  KH Tina

  SvarSlet