onsdag, oktober 05, 2005

Lola

Så fik dukken både arme, tøj OG et navn.
Hun hedder Lola ... nok mest fordi jeg så kan kalde hende Liiiige Lovlig Langbenede Lola ... og hvis jeg strikker hende en nederdel, kan den blive Liiiige Lovlig Lårkort ....


I anledning af det flotte efterårsvejr, fik hun lov til at komme med på cykeltur i formiddags ....( schyyyy .... I siger ikke til nogen, at jeg har taget en strikket dukke med ud og cykle ... !!!)
Hun lå pænt gemt væk i pose i cykelkurven ..... hun kom kun frem for at posere i ny bikini, da vi var laaaangt væk fra offentligheden ... syntes hun fortjente bedre end igen og igen at blive fotograferet indendørs i en kedelig sofa.

Måske det er Lidt Letsindigt af hende Lola at gå i bikini i oktober måned ... med hun holder da fødderne varme i hjemmestrikkede sokker. Det var en fornøjelse og meget hurtigt overstået at strikke sokker til hende - 7 masker strikket som hestetømme på to strømepinde.

Kh Dorte

9 kommentarer:

 1. Lola er Lige Lovlig Lækker, synes jeg! Hvor skulle du da ellers fotografere hende henne....?! Af billedet kan jeg se, hvor skøn din tur har været. Bare jeg var med. k.h. Mette

  SvarSlet
 2. hvor er hun sød!! begynder helt at overveje også at hoppe med på denne nye dukke-dille... var jo med på Trolde-Sofie-bølgen *G* men det er jo ikek spændende længere... og ungerne synes vist også at de her er smartere (det synes jeg også selv...)

  KH Elisabeth

  SvarSlet
 3. ARJ, hvor er hun lækker...i diminutiv bikini og det hele!!! Lækre Lola...!

  SvarSlet
 4. Lola er godt nok blevet en Laber Larve. Og hvor er det bare et flot billede du har taget af hende :o)

  Kh Randi

  SvarSlet
 5. aj hvor e rhun sød, og man kan slet ike se hendes gåsehud, selvom hun bliver fotograferet i bikini...

  kh hanne

  SvarSlet
 6. Hvor er hun dog bare super-kær !!!

  KH vivian

  SvarSlet
 7. Hvor er hun hot, altså hvor ville det være den ultimative julegave for en lille pige, jeg må se om jeg kan opdrive opskriften på de super seje piger jeg har set rundt omkring på nettet.

  SvarSlet
 8. hej,
  Hende Lola hun er da bare skøn. Kunne godt finde på at lave en til mig selv.

  mvh. Stine

  SvarSlet
 9. Kære Dorte.

  Du er så stille for tiden.....jeg har jo hørt rygter om en rok, så du må da snart have noget at fortælle?? ;O)
  KH Tina

  SvarSlet