tirsdag, februar 08, 2005

Spiralsok og Dear Jane blokkeSiden sidst er jeg blevet færdig med den påbegyndte blok til venstre og har syet hele blokken til venstre. Nu har jeg 67 færdige blokke til Dear Jane tæppet !!
.... mangler så kun 102 blokke og en lang række trekanter som kant på tæppet ....

Spiralsokken har jeg strikket efter opskrift fra webstriks sokkeklub. Jeg er ikke tilmeldt klubben - kan ikke lige overskue at strikke et par strømper hver måned - men jeg blev da fristet til at strikke januar måneds sok.
Jeg har strikket min sok i Arwetta strømpegarn på pinde 2½.
Har slået 64 masker op, selvom der i opskriften står 56.
Disse passer fint til både min søn i str. 36 og mig i str. 37.
Sokken er uden hæl og flad tålukning .... kan derfor vendes som man vil og bliver derfor slidt hele vejen rundt i stedet for kun under hæl/ fod. Håber den holder lidt længere på den måde.

Og frakken på pinde 20 holder stadig pause .... Jeg kan ikke bare tage den frem og strikke .... der skal tænkes først, når jeg ikke har et mønster der passer med strikkefastheden.
Og jeg har ikke lige været i humør til tænke-strikketøj i den sidste tid.

Kærlig hilsen Dorte

1 kommentar:

 1. Hej Dorthe :)
  Jeg kan godt forstå du strikker januarsokkerne, de er dejligt nemme! Min søster fik jo mine, fordi jeg kun brugte 48m - det plejer jeg at bruge til mig selv, men de blev for små! Men hun blev glad for dem, så var det jo ikke spildt arbejde :)
  Jeg er helt vild med din pagodehat, har selv bogen, men mangler vist garnrester... især efter jeg har brugt alt blåt garn til mit blomstersjal ;)

  hyg dig med strik i snevejret!
  Elisabeth

  SvarSlet