onsdag, december 29, 2004

SjalDette sjal har lunet mig dejligt i juledagene.
Jeg strikkede det i december måned af garn fra Stof2000 . Af to nøgler garn fik jeg et dejligt bredt sjal på ca. 1½ meter. Opskriften er også fra Stof2000 - følger gratis med, når man køber garnet.
Blomsten er lavet af 3 blomster: en lille og en stor klippet i filt, en mellem hæklet af en rest garn. Alle tre lag samles med et par sting og en perle - fæstnes som pynt på sjalet eller til at holde det samlet med en sikkerhedsnål.

Jeg har opdaget, at min mor følger med i mine skriverier her på bloggen, så jeg kan ikke skrive om, hvad jeg lige nu har på pindende ....

Hej fra Dorte

5 kommentarer:

 1. Hej Dorte,

  Velkommen i blog-verdenen.
  Et kønt og lunt sjal, perfekt til vinteren eller en sommeraften. Jeg snupper lige ideen med strømperne, så kan det være jeg kan få brugt op af mine rester.

  Ulla

  SvarSlet
 2. Hej Dorte. Hvor er det fint med blomsten! Ærgeligt at man ikke kan købe det garn mere i den farve. Den nye turkis farve er eller også rigtig flot! Du har vel også en lille bestilling med hos Hanne.....?! Glæder mig til næste arrangement i "sykredsen"! Godt nytår. Hils familien. k.h. Mette

  SvarSlet
 3. Det der stof2000 garn...det er simpelthen guds gave til en strikkende kvinde i hendes bedste alder;-)

  Kh Helle

  SvarSlet
 4. Jeg så i en annonce i går, at nu kan man også købe det ultratynde kido-pale garn hos Stof 2000 til 34,95 kr. pr. nøgle. Samtidig har de udvidet sortimentet med endnu et opskriftshæfte med lidt flere opskrifter. Desværre kan man ikke få det på hjemmesiden og vi har ikke en Stof 2000 her i byen - desværre. Måske vi skal en tur til Lyngby, Dorte?!

  SvarSlet
 5. Den slags udflugter kan jeg altid overtales til, Mette !
  Har fri mandag, tirsdag, onsdag i næste uge ....
  Måske man skal ringe til Lyngby først ? Sidst jeg var der, havde de kun ca. 7 nøgler garn ialt ...
  Kærlig hilsen Dorte

  SvarSlet