søndag, september 25, 2011

Endnu et par grydelapper

Jeg kan ikke helt slippe trangen til at lave disse grydelapper - så der er lige blevet hæklet endnu et sæt. Jeg har denne gang tilføjet endnu en række til den originale opskrift - synes ellers de bliver for små, når jeg hækler dem i almindelig bomuldstykkelse .... hvis der en tykkelse, der er almindelig :-)

Min kusine synes de ligner de gode gamle "Atomkraft - nej tak" - badges.

søndag, september 11, 2011

Restesokker

Endnu et par restestrømper har set dagens lys. Denne gang er der brugt to forskellige slags garn: et mulitfarvet garn med korte farveskift og et selvstribende garn med lange farveskift. Jeg er tilfreds med resultatet, hvor man tydeligt kan se mønstret strikket i fair isle teknik.

Jeg har opfundet mønsteret efterhånden som jeg strikkede og taget hensyn til, hvilke farver der var på vej i garnet.

torsdag, september 08, 2011

Kvart sol

Jeg har syet en nederdel efter et super nemt mønster. Ja, det er faktisk ikke et mønster, men en beregner af stofforbrug og en vejledning til, hvordan man syr en nederdel - enten kvart, halv eller hel sol. Du finder vejledningen incl beregner her hos Møgungen

Der er kun en søm i siden - nederdelen er kantet med skråbånd forneden - den øverste kant er bukket om og så er der trukket en elastik i løbegangen - det kan ikke være nemmere :-)