mandag, april 26, 2010

sidste maske strikket på FlowerpowerfrakkenDet er næsten sørgerligt, at jeg er blevet færdig med at strikke på Flowerpower-frakken.

Jeg har virkelig nydt at strikke hver en maske.


Nu mangler der så noget montering .... og jeg HADER at montere .... så der har lige sneget sig et lille nyt strikkeprojekt ind, mens jeg tager mig sammen til resten af monteringen :

En kollega er lige blevet mor til en lille pige, så med to strikkere i vores team er det jo oplagt at give strikketøj i barselsgave. Sammen med min kollega Anna, er der købt ind til 2 små kjoler hos Rasmilla strik & design. Jeg strikker modellen Elvira.


Dejligt at strikke babytøj - det går jo rask derudaf i sådan en lille størrelse.

tirsdag, april 20, 2010

Jeg har nydt en weekend i Nordjylland hos kær veninde ... og hendes mand, der fint klarede at huset blev fyldt med masser af stof, garn, strygebrædt, symaskine og tøsesnak.

For mit vedkommende blev det til ovenstående stikkepose, der lige passer til et et par nøgler strømpegarn og et sæt strømpepinde.
Og så fik jeg lige syet en indkøbspose i samme skønne stof :


Nettet er solidt og nemt at have med at gøre - trævlesømmene syet ind i sømmen og hankende er forstærkede, så det kan godt holde til mange liter mælk !

Mønster til nettet har jeg fundet her

Jeg har vist syet 10 af disse net efterhånden ....