torsdag, juni 12, 2008

muse-muse-stille ....Uha uha - her har godt nok været stille i en meget lang periode - nu prøver jeg at genoptage bloggeriet.

Stilheden skyldes til dels, at jeg ikke har lavet noget interessant håndarbejde færdigt i den forgangne periode - .... og handskerne ligger stadig fingerløse, men det bliver nok ikke lige nu i sommervarmen, at jeg gider genoptage det projekt.

Jeg har strikket og hæklet lidt på gamle tæpper og sokker, men det er ikke særlig interessant at vise frem for hver pind, stribe der bliver tilføjet.

Forleden fik jeg stor trang til at lave noget, der hurtigt kunne blive færdigt og det blev til den lille mus, som jeg fandt opskriften på hos Anne Bauer.

Hvad den skal bruges til ?? Aner det ikke, men den var sød og hurtig at lave.


Det er ikke kun på håndarbejdsfronten det står stille for mig - jeg har lige forsøgt at lave noget seriøs lektielæsning og opgaveskrivning ..... blev det så til noget ? Tja, jeg fik indrettet mig på terrassen med parasol, bærbar pc, mapper, bøger, kaffe, mobil m.m. - med andre ord, var der ingen undskyldning for at rejse sig. Alligevel opgav jeg efter nogle timers forsøg - det eneste jeg fik vredet ud af min hjerne var en overskrift til en opgave .... og så håber jeg, det er sandt at
"godt begyndt er halvt fuldent"!